Wednesday, July 19, 2006

Sommer og sol er herlig!! Det er i grunn godt å kjenne solen slikke på kroppen, bare man har brukt noe av den lille fornuften man har og smurt seg med litt solfaktor. Jeg har begynt å innse at jeg - og flere av mine venner med meg - lever i en fantasi verden hvor vi tror at hvis vi lar solens varme stråler slikke uhemmet på våre smekre kropper så vil vi ende opp med en brunfarge verdig en super modell og vi tar gjerne med fasongen på kjøpet :-)
I stede ender vi opp seende ut som lyserøde, overstekte små griser...huuhm...ikke særlig attraktivt, det kan jeg forsikre deg...
Det verste er at det skjer sommer, etter sommer...og hver gang så sverger jeg at til neste år, når min stakkarslige vinterbleke, småfete kropp, igjen skal få møte solens varme, da skal jeg være forbredt! Faktor 20 til å begynne med for så å gradvis redusere faktoren og områdene som eksponeres - litt hensyn må man jo ta til de stakkars naboene som må tåle den nesten gjennomsiktige hvite huden som blender alle i 100 meters omkrets da den vises de første varme dagene i april/mai.
Nå begynner det hele å roe seg litt - etter utallige tuber med Aloe Vera og noen ubehagelige netter hvor det gjorde vondt hver gang leggene kom borti lakenet så begynner litt av vinterblekheten å gi seg. Og jeg går fra å se sykelig blek ut til å få noe som ligner mer en normal hudfarge igjen.
Lenge leve sommer og sol!!!